пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Дружина Генерального Прокурора України: Всі хто скаржиться на абонплату за газ – агенти Москви




Критика опозиції і українців щодо введення абонплати за газ для більшості українців є роботою на Москву.

Про це під час засідання погоджувальної ради лідерів фракцій і голів комітетів парламенту заявила заступник голови фракції «БПП», дружина кума Порошенка (ред. Чоловік Ірини Луценко, – Генеральний Прокурор України Юрій Луценко є кумом Порошенко), – Ірина Луценко.

За її словами, завдяки абонплаті більшість українців будуть менше платити за газ (ред. Навіть Гройсман закликав скасувати абонплату, бо це вб’є мільйони українців).

Вона зазначила, що отримала звіти від Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, і «як народний депутат України, яка ніколи не впадає в істерику», готова всім розповідати про ціну на газ.

Вона переконує, що «для абсолютної більшості споживачів ціни на газ впадуть, зменшаться». Також Луценко стверджує, що подорожчання торкнеться лише 4% населення, у кого є газова плита.

«Однак для компенсації цього підвищення НКРЕКУ готує зниження на цю ж суму для них вартості комунальних послуг в цілому», – заявила вона.

Луценко підкреслила, що НКРЕКУ при ухваленні рішення про введення абонплати за газ виконувала закон України про ринок природного газу, прийнятий Верховною Радою.
Загрузка...

Луценко зазначила, що «істерика українців» пов’язана з тим, що нібито Росія без цього рішення повинна була б отримати надприбутки.

«Говоріть правду: вас турбують не 50 гривень для 4% українців, а 12 млрд дол., Які може втратити російський« Газпром ». І не смійте спекулювати коли працюєте на Москву. Це позиція «Блоку Петра Порошенка», – заявила вона.

Джерело
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 коммент.:

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.