понеділок, 20 листопада 2017 р.

«103» інформує Служба «швидкої медичної допомоги»,яка 115 років була доступна для всіх,без виключення,верств населення ПРИПИНЯЄ СВОЄ ІСНУВАННЯ. з набуттям чинності наказу МОЗ № 918



Служба «швидкої медичної допомоги»,яка 115 років була доступна для всіх,без виключення,верств населення ПРИПИНЯЄ СВОЄ ІСНУВАННЯ. з набуттям чинності наказу МОЗ № 918 «про скасування посади фельдшера та лікаря з медицини невідкладних станів» 

Відтепер ,медична допомога, до якої Ви звикли- на дому, або на місці виклику надаватися не буде. Запропонована реформа не передбачає надання медичних консультацій та порад на дому. 

Пацієнти, які мають хронічні захворювання в стадії загострення, повинні самостійно звертатись до сімейного лікаря. Впроваджується жорстка система розподілу екстрених і не екстрених викликів/звернень пацієнтів до служби «103». Бригада,, яка буде складатись з техніка-інструктора (водія) і парамедика,виїжджатиме лише на виклики, кваліфіковані як екстрені.


Також, для надання ДОмедичної допомоги передбачений мінімум ліків,необхідний для підтримки життя на етапі транспортування до лікарні. Прийняття нових Законів в такому вигляді порушують Ваші права прописані в Конституції України, а саме Закон «Про екстрену медичну допомогу».
Загрузка...

 Запропонована реформа в «Медицини невідкладних станів» є відвертий геноцид українців. Наша мета – цим листом попередити та проінформувати населення про негативні наслідки цієї реформи для здоров’я громадян і мешканців України. Бажаємо міцного здоров’я! Сподобалась новина? Розкажи про це друзям!
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 коммент.:

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.