вівторок, 21 листопада 2017 р.

“Повісили, а потім спалили…”: Марченко піддали публічній страті

Çàãðóçêà...



Спалення банера здійснювалося активістами, які повідомляють про родинний зв'язок української ведучої з президентом РФ, передає Корупія.Інфо

У Києві на вулиці Грушевського, на колонах біля стадіону ім. Валерія Лобановського відбулося спалення рекламного банера з телеведучою Оксаною Марченко

Реклама повинна була представляти нове шоу "Час будувати" на телеканалі Інтер, а його ведучею є Оксана Марченко, кума президента РФ Володимира Путіна. Саме цей факт і став причиною для проведення акції групою активістів, про що вони повідомили в одній з груп Фейсбук.

"Повісити ганчірку з ботоксной пикою куми Путіна і дірки Віктора Медведчука в переддень річниці Революції Гідності. На колонах стадіону ім. Валерія Лобановського. Поруч з місцем де загинули Нігоян Сергій Гагікович і Жизневский. Де були покалічені десятки людей. Це тролінг такий? Ну нічого, мерзоти, на ваш тролінг завжди знайдуться коктейлі і щось серйозніше. Час палити. Суркіс, привіт тобі ", – йдеться у записі групи Анафема.

Нагадаємо, що саме на вулиці Грушевського відбувалися основні зіткнення мітингувальників під час Революції Гідності в 2014 році.
Çàãðóçêà...


Джерело
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 коммент.:

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.