неділю, 17 грудня 2017 р.

ПРО ЦЕ ПОВИННА ДІЗНАТИСЯ ВСЯ УКРАЇНА! Волосся дибки стає! Справжні біографії нелюдів, які потрапили у владу після Майдану (ВІДЕО)

Картинки по запросу ПРО ЦЕ ПОВИННА ДІЗНАТИСЯ ВСЯ УКРАЇНА! Волосся дибки стає! Справжні біографії нелюдів, які потрапили у владу після Майдану (ВІДЕО)

Відома українська активістка і журналістка Катерина Мола розповіла народу правду про те, хто такий Ківа насправді … Від справжньої біографії цього афериста волосся стає дибки! Саме після Майдану Аваков подарував йому високі посади і все заради того, щоб людина з відбитими мізками виконував криваві завдання «Міністра»

Ось що пише журналістка Катерина Мола на своїй сторінці в Фейсбук: Гаразд, ось тепер не смішно вже зовсім. Я занурилася в біографію товариша Ківи, і знаєте що? Це гібрид Каськіва і Януковича.

Чувак закінчив технікум і мав би працювати наладчиком бурових установок під Полтавою. Потім він чогось закінчив ще Пед, і міг би виховувати бурові установки. З огляду на характер його інвалідності, саме цим він і мав би займатися і отримувати свою скромну пенсію, але немає. Наш герой працює то головбухом, то очолює промивально- пропарювальну станцію на ЖД, то захищає права полтавських споживачів. Шопопало, коротше. Класичний шлях афериста. Потім він бере хабар в особливо великому розмірі та його судять. а відразу після цього він стає ТА-ДАМ майором МВС. Він не вчився в мусарні, у нього немає юрдіческого освіти, він псих з довідкою, але спецуказом його призначають майором МВС. Він неймовірно швидко зростає по кар’єрних сходах – клоуну дають в управління батальйон «Полтавщина» і відправляють воювати. Реально на фронт. Дають йому під початок людей, живих людей! На війні! Дуже швидко всі ці люди с’ебивают від Ківи і йдуть маршем на Київ вимагати відставки клоуна. Їм кажуть: ок, пацани, не треба нервувати! Забирають звідти Ківу і … .. ТА-ДАМ він йде на підвищення і ось уже він у відповіді за все блок-пости Донецької області. ВІЙНА. БЛОК-ПОСТИ. КІВА. Ківа тусить в Артемівську, заводить дружбу з місцевими авторитетами, створює якісь організації ветеранів і незабаром одержує позачергове звання. А після пари скандалів в Артемівську, його переводять в Херсон. Червень 2015 Ківу призначили на посаду глави штабу національної захисту Херсонської області та заступника начальника УМВС Херсонської області. Херсон. Кордон з Кримом. Блокада, терористи, диверсанти, рсск армія у всеозброєнні, заміновані поля, літають дрони, вата не дрімає. Але нас від них захищає Ківа. У Херсоні він при свідках побив водія фури і ТА-ДАМ отримав наступне підвищення: Аваков призначив Іллю Ківу керівником Департаменту протидії наркозлочинності. І наступне звання, як без нього. А потім і ще одне, буквально через пів-року. І ось у нас вже полковник з нагородних пістолетом і довідкою з психушки, з купою регалій, звань, глава величезної партії – товариш Ківа.
Загрузка...

 Він б’є людей при свідках, варить мет в прямому ефірі, постить бабські дупи, відкрито дружить з криміналом, бере хабарі, він псих з рівнем інтелектуального розвитку шімпазе, але хтось тягне і тягне його за вуха все вище і вище. Ось партійки йому прикупили. З огляду на характер його просування, можна гм-гм припустити, що все це – нескладна Мусорський комбінація, організована двома знаменитими Орсенна, один з яких фахівець з рейдерства партій, а інший – фахівець з дебилам і газовим вишок. Не знаю точно до чого там вони його готують. Ймовірно, Орсенна Борисович думає, що він стане президентом, а Ківа займе його місце? Або стане генпрокурором? Або очолить СБУ? Чому б і ні, одного дебіла вже зробили президентом, значить немає перешкод для мрії, особливо для двох Орсенна. ТА-ДАМ! » Раніше в мережі спливла шокуюча інформація про ще один «герої» який до Майдану затримувався за державну зраду і притягувався до відповідальності за різні кримінальні діяння: Екс-Губернатор Харківської – Михайло Добкін в інтерв’ю виданню Країна розповів правду про те, хто такий Геращенко і чому він (ред.Добкін) вважає Геращенко замовником замаху на Кернеса: Я погано знаю Геращенко. Він був главою Красноградської адміністрації при Авакова-губернаторі. Крім распиленного на металобрухт Колеса огляду, який йому до цих пір пробачити не можуть, Геращенко там особливо нічим не запам’ятався. Місто маленьке, всі про це знають. Причому це містечко завжди був електорально складним для нас, оскільки там базується один з підрозділів НАК «Нафтогазу» – Укрбургаз – установка вишок. І жителі містечка це в основному переселенці з Івано- Франківської області. Так ось вони проти дій Геращенко навіть кілька разів голосували за нашу політичну силу. Є й інший цікавий епізод. Розкопаєте – зробите послугу для суспільства. Це дасть вам інформацію про співпрацю Геращенко з СБУ. – СБУ? Бути не може. Цікаво. Розповідайте. – На посаді губернатора я мав право доступу до секретної інформації СБУ. Одного разу мені доповіли, що на території Харківської області було викрито групу людей, які підозрюються в державній зраді. Це було ще до війни – 2010- 2011 рр, які продали якусь документацію на військове виріб громадянам Китаю. Серед імен фігурував і Геращенко. Двох із групи заарештували, Геращенко – випустили. Тоді Геращенко навіть фунтом ні, звичайна людина. І коли я поцікавився, а що це за птах, якого випустили, вони отпетлялі. Я зробив висновок: Геращенко – людина СБУ. Скажімо, якщо по Райнін це ні для кого не було секретом, то Геращенко мене здивував. Я вірю у версію, що це Геращенко зробив замах на життя Кернеса. Він більше Авакова робить мерзенних вчинків, як в цілому, так по Кернесу зокрема. А ось як про Геращенко відгукуються його ж сусіди:




Ще раніше в мережі спливла інформація про нелюда потрапили за квотою бандитів Аваков-Яценюк-Мартиненко до Верховної Ради України: «Нам впарили« ряджених »- впихнули в гнилої політичний проект під назвою« Народний фронт »таких покидьків як Юрій Береза, Андрій Тетерів, Ігор Лапін, приправили це чорноротою Чорновіл і« козаком »Гаврилюком» – пише український журналіст і активіст Сергій Дмитрович Александров

А на тлі цих «фронтовиків» і на людському горі в Раду пролізли Яценюк, Аваков, Турчинов, Парубій, Петренко, Іванчук, Пашинський, Костянтинівський, Сюмар і десятки інших покидьків. Покидьків, які навіть тему війни впихнули в свій проект, потираючи руки після втечі Януковича. Нещодавно всю країну сколихнули події в Кіровоградській області, де рейдери намагалися заволодіти землею людей, які до цього її 20 років обробляли. За кілька днів підробили підписи, підкупили нотаріуса і переоформили все майно на себе.  


Ми звикли, що слово «рейдер» асоціюється з прізвищами Пашинського і Петренко, відтепер до цього списку додався ще один їхній колега з «Народного фронту» – Юрій Береза. Нам намалювали картинку хороброго комбата, кинувши мільйони на розкрутку інших таких же «Херо». А комбат виявився сцикун, який на четвереньках втік з-під Іловайська, і покидьком, який вкрав 400 одиниць вогнепальної зброї, перебувала в полку «Дніпро-1». Після цього Береза створив в Дніпрі ТОВ «Охоронно- консалтингова компанія« Борисфен »(ЄДРПОУ 39380974) – приватну охоронне агентство, організовану колишніми бійцями« Дніпро-1 »і його особистими охоронцями, яких він використовує в господарських конфліктах, а простіше – в рейдерських захопленнях. Саме такий рейдерське захоплення планував провернути Береза, направивши 26 червня в с. Бережинка Кіровоградської області більше 30 тітушек «Борисфена», яких затримали місцеві жителі і передали поліції. Після цього Береза обривав телефони керівництва поліції Кіровоградської області, вимагаючи відпустити своїх гопників – частково це йому вдалося, тому що судове засідання у справі тітушок проводилося в закритому порядку і більшість його підлеглих відпустили прямо із залу суду. На наступний день вся Україна побачила, що означає спайка собак Авакова з поліції і Нацгвардії, підтримка міністра юстиції Петренко і шкурний інтерес “комбата» Берези – ветеранів АТО жорстоко побили і намагалися вивезти в іншу область і якби не миттєва реакція місцевих жителів, які перекрили дорогу автобусам Нацгвардії, невідомо яким би було продовження цього Мусорського аваковський шоу. Зараз Юрій Береза володіє 15 тисячами гектарів землі в П’ятихатському районі Дніпропетровської області та регулярно «пресує» фермерів сусідніх областей. Якби не резонанс в ЗМІ і стійкість людей, які встали на захист фермерів с. Бережинка, все б для Берези обійшлося спокійно – 2-3 критичні статті в регіональній пресі і солідний профіт у вигляді чергових гектарів захопленої землі.

Ще раніше ми писали про «херое» Дейд. Його Аваков використовує в якості «мокрушніка». Тобто Народний Депутат України Дейд і його банда вбивають на замовлення неугодних людей. До Майдану Дейд був двічі судимий. Останній раз був судимий за розбійний напад в 2011 році. Тоді Дейд і місцеві одеські гопники жорстоко побили жінку на очах у її чоловіка, відібравши у сімейної пари велику суму грошей. У 2013 році мокрушніка і кримінальника помітили люди Авакова. Після Майдану всі кримінальні матеріали на Дейдея були знищені. Сам мокрушнік став депутатом. Також ми писали про ще один помічника Авакова – Трояне. До Майдану Троян служив Кернесу, виконував за наказом господаря різні кримінальні махінації. Після Майдану він почав служити Авакову отримавши високу посаду … Але найстрашніше чекало суспільство в 2016 році! Серед аваковський мусорів засвітився справжній бойовик «ДНР» який ще в 2014 році вбив десятки українських патріотів:



Джерело
Загрузка...
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 коммент.:

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.