четвер, 9 березня 2017 р.

ГУЧНА ЗАЯВА ГРОЙСМАНА!!!!КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ СВОЇМИ ВТРАТАМИ ЗАПЛАТИТЬ ЗА БЛОКАДУ ОРДЛО – ГРОЙСМАН РОЗПОВІВ, СКІЛЬКИ САМЕ


Щомісяця українська економіка втрачає через блокаду Донбасу 2-4 мільярди гривень.
Сообщает http://pravda-v-slove.blogspot.comЕнергетична блокада несе загрози для вітчизняної металургії, підриває національну економіку та можливості до виконання соціальних програм, підтримки національної безпеки. Таким чином, кожен українець своїми втратами заплатить за цю блокаду. Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час поїздки до Вінниці, передає прес-служба уряду.

“Блокада відбувається виключно, на мій погляд, в інтересах Російської Федерації”, – зауважив прем’єр.Гройсман також наголосив: “Сьогодні 2-4 мільярди гривень щомісяця ми втрачаємо. Це сьогодні та ціна втрат (від енергетичної блокади)”.

Як відзначив голова уряду, у 2016 році Україні вдалося домогтися підйому національної економіки до 2,2%, у 4-му кварталі ВВП країни збільшився на 4,7%. “У мене таке враження, що як тільки Україна починає піднімати голову, економічно ставати з колін, хтось має “дати зверху”, щоб нам було дуже важко. Ця блокада значно негативно вплине на економіку. Це може призвести до падіння ВВП”, – зазначив Гройсман.

Прем’єр також пояснив, що підприємства, які виробляли вугілля і компоненти потрібні для металургії, працювали на непідконтрольних територіях, але усі вони були зареєстровані в Україні і платити податки в український бюджет.
Previous Post
Next Post
Related Posts

2 коментарі:

  1. Без комментариев, что взять с малограмотного Премьера.

    ВідповістиВидалити
  2. гройсман за все заплатить своїм задом!Своєю жирною дупою!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.