пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Їй цього не пробачать… Деканоїдзе розповіла шокуючу правду про українську владу, ТАКОГО ніхто навіть запідозрити не міг


Колишній керівник Національної поліції Хатія Деканоїдзе вважає, що керівництво країни намагалося використовувати її і інших реформаторів як ширму, щоб зберегти корупцію.Сообщает http://korupciya.com/
Загрузка...


Деконоїдзе стверджує, що реформатори в українському уряді займають нижчі посади, а потім використовуються як цапи-відбувайли, якщо реформа не вдасться. Деканоїдзе сказала, що її сердить поділ в уряді на реформаторів і нереформаторів. На її думку, уряд має бути єдиною командою в боротьбі з корупцією.

«Цій країні не вистачає цілеспрямованої і міцної команди, що буде сильно віддана радикальній реформі. Є дуже багато зацікавлених сторін, і немає єдиної команди зацікавленої в ліквідації корупції», — сказала Хатія Деканоїдзе.

Деканоїдзе розповіла, що робота в Україні відрізняється від її досвіду в Грузії, де вона була ректором поліцейської Академії країни з 2007 по 2012 рік, і міністр освіти і науки у 2012 році при президентові Саакашвілі. За її словами, в Грузії було більше політичної волі подолати корупцію.
Загрузка...

«У нас була розкіш мати єдину команду», — сказала вона. «У нас був президент, який прийняв дуже жорсткі рішення».
Previous Post
Next Post
Related Posts