субота, 13 травня 2017 р.

ДОСИТЬ ПСЕВДОРЕФОРМ І ЗНУЩАНЬ НАД ЛЮДЬМИ! Черкаська міськрада повернула електричні та газові мережі, у власність громади


12 травня на сесії Черкаської міської ради депутати проголосували за ініціативу фракції УКРОП щодо повернення електричних та газових мереж, які знаходяться в межах Черкас, у власність громади.«Урядова псевдореформа в енергетичній сфері негативно позначається на достатку простих людей, які є кінцевими споживачами послуг, – розповідає голова фракції УКРОП у Черкаській міській раді Руслан Зоря. Сообщает http://ukr-biz.com.ua/
Загрузка...


– Ми звернулися до колег-депутатів із проханням підтримати запит до міського голови, щоб не допустити необґрунтованих та безпідставних спроб запровадити абонентську плату для населення за підключення до газових мереж і перспектив уведення такої ж здирницької плати за підключення до електромереж».

У запиті депутати просять доручити департаменту комунального господарства Черкаського міськвиконкому спільно з ПАТ «Черкасигаз» та ПАТ «Черкасиобленерго» у місячний термін сформувати переліки підвідних, вуличних газопроводів, електромереж і технологічних, обслуговувальних споруд на них. Водночас управління майном спільної власності Черкаської міської ради має вивчити економічну доцільність передачі у спільну комунальну власність підвідних газопроводів та електромереж, технологічних та інших споруд на них.

Також народні обранці просять провести комплекс підготовчих організаційних робіт для експертної оцінки газових та електричних мереж з метою подальшого створення власного комунального господарства, яке опікуватиметься обслуговуванням електро- та газопроводів, або надання їх в оренду на конкурентних засадах.
Загрузка...

За ініціативу укропівців проголосувало 23 депутати із 28 присутніх у залі.

Нагадаємо, раніше з пропозицією повернути у спільну комунальну власність підвідні газопроводи та споруди на них виступив УКРОП Львівщини. Відповідний проект рішення зареєстровано в обласній раді.
Previous Post
Next Post
Related Posts