вівторок, 13 червня 2017 р.

“Поліг залізний кінь”: Притула показав шокуючі фото після поїзд на Донбас. Видовище не для слабких!(ФОТО)



Популярный український комік, телеведучий і волонтер Сергій Притула показав автомобілі, знищені артилерією терористів на Донбасі. Фото він опублікував на своїй сторінці в Facebook, – передає Корупція Інфо
Загрузка...
Притула розповів, що в березні цього року українські військові провели бій з терористами.
"Закатали хлопці рукави і давай горбатих виправляти! Там крики, крики, біганина і "шо такоє?". А шо такоє… With love from Україна, калібром 338. Багато з тих чортів собі інакше уявляли фінал свого перебування на планеті. Ну, як кажуть: "Нехай щастить і нех…ї шастати"!", – зазначив ведучий.

За його словами, бойовики з артилерії відкрили вогонь у відповідь.
"Ось так виглядає на фото білий бус наших фахівців після роботи сепарской арти (артилерії. – Ред.) 152-мм. Особливо справляє враження фото з середини авто. На щастя, всі живі і здорові", – додав волонтер.

Також він показав джип "Патрік", який згорів під окупованим Донецьком. Притула розповів, що привіз одному з снайперів новий приціл.
"На радощах від подарунку, наш снайпер відразу взявся "юзати дівайс". І так розворушив то кодло за два дні, сепари валили всім, чим можуть, нал*живий зверху купу і Мінськ, і на ООН з ОБСЄ на пару узятих. І прилетіло "Патріку" в двигун і ще кудись. Впав залізний кінь. А хлопці, слава Богу, всі живі. Я маю на увазі хлопців, які стоять за Україну", – додав він.


Загрузка...
Previous Post
Next Post
Related Posts