неділю, 25 березня 2018 р.

"Кіборгу" треба терміново зібрати гроші на лікування покалічених рук

Світлина від Ковельський центр допомоги 51 ОМБР.
Лікарі два роки борються, щоб зберегти руки Андрію Луцику. Захисник Донецького аеропорту має зібрати 98 тис. грн до 15 квітня.
Загрузка...

Андрій служив у 80-й бригаді Збройних сил України. Важкі обмороження рук та ніг отримав під час виконання бойового завдання в районі ДАПу. Постійно була загроза ампутації рук.

З того часу він переніс 11 операцій. Йому видалили два ребра, ампутували фалангу пальця, трансплантували жирові тканини з живота до правої руки для відновлення стану тканин.

"Лікарі після чисельних консиліумів в Україні і за кордоном запропонували Андрію спробувати найсучасніший, але дороговартісний метод клітинної терапії. Так вирішили не тільки зберегти Андрію пальці, а ще й покращити функцію кисті, загальний стан організму та досягти тривалої ремісії по основними хворобам. Почали лікування 16 березня. На сьогодні Андрій Луцик заборгував клініці 98 000 грн", - пишуть у групі Ковельський центр допомоги 51 ОМБР. 

Андрій як інвалід війни ІІ групи з надбавками отримує пенсію в 4 200 грн. Дружина Наталя працює в дитячому садочку. Подружжя виховує двох синів-школярів Богдана і Максима.

Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанку на ім'я Луцик Наталія Миколаївна (дружина) 5168 7573 5622 2440.
Загрузка...
Previous Post
Next Post
Related Posts

0 коммент.:

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.