вівторок, 7 березня 2017 р.

ЯК ЗА ДОПОМОГОЮ ПРОСТИХ ЯБЛУК МОЖНА ПОПЕРЕДИТИ РАК




Італійські дослідники вважають, що якщо їсти яблука кожен день, можна захиститися від шести видів раку.
Результати дослідження, проведеного фахівцями з Університету Перуджі, опубліковані в журналі Public Health Nutrition .

Загрузка...

Вчені проаналізували дані, отримані в ході більш ніж 40 досліджень, присвячених зв’язку раціону харчування і онкологічних захворювань.
Загрузка...

В результаті виявилося, що найкраще яблука захищають від раку шлунка і стравоходу, в деяких випадках знижуючи ризик майже вдвічі. Рівень захворюваності на рак легенів серед любителів яблук – на 25% нижче, араком молочної залози – в п’ять разів нижче, ніж у тих, хто рідко або взагалі не їсть цей фрукт. Крім того, яблука знижують ризик раку товстої і прямої кишки, а також раку порожнини рота.

Як вважають дослідники, настільки потужний протираковий ефект яблук пов’язаний з тим, що вони багаті флавоноїдами – рослинними пігментами, що володіють антиоксидантними властивостями


Previous Post
Next Post
Related Posts

0 коммент.:

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.